__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Zaradi Video Marketingom 

u 2 do 3 "LAKA" koraka!

Nije potrebno posebno predznanje (preporuka je znanje Engleskog jezika)

  • Izaberi temu za svoj posao. To može biti bilo šta. Kao moju pomoć preuzmi ovde tabelu sa 35 profitabilnih tema za poslovanje.
  • OPCIJA: Ovo nije neophodno, ali je puno bolji način: Napravite websajt koji će raditi za vas. U ovom slučaju postoji uslov da ja ovaj korak kompletno besplatno uradim za vas.
  • Kreiraj videe na izabranu temu i pomoću YouTube-a šalji posetioce: ili direktno na ponudu po koraku 1 ili na websajt u slučaju da imate i korak 2. Ne brinite, ni ovo nije preteško.
affiliate marketing

Pozdrav, ja sam Ivica i na ovoj strani želim da Vam pokažem šta treba uraditi da bi zaista počeli da zarađujete radom od kućeBudite slobodni da me kontaktirate emailom za sve nejasnoće i pitanja. Uostalom, ja sam ovde da vam pomognem.

U osnovi ovog načina zarađivanja je affiliate program* koji izaberete, i video marketing, kao način slanja posetilaca na vaše ponude. Dodatni korak može biti opcija da napravite websajt, kojim ćete prikupljati email adrese posetilaca i onda ih email marketingom monetizovati.

* Ako niste upoznati sa affiliate marketingom pročitajte o tome ovde.

Ovde pogledajte pregled alata i servisa potrebnih za affiliate marketing. Alati

Ovde pogledajte kako zaraditi oglašavanjem affiliate programa online.

Takođe, možete preuzeti i besplatnu knjigu o affiliate marketinku preko ovog linka.


KORAK 1: Izbor teme za posao

Ovaj korak potpuno zavisi od Vas i Vaših sklonosti i želje da se nečim posebno bavite. Kao pomoć možete preuzeti tabelu sa 35 tema, u kojima će skoro svako naći nešto što ga interesuje, o čemu nešto zna ili želi da uči i napreduje. Morate biti spremni da se upustite dublje u izabranu temu i da budete sposobni da znate više od prosečnog korisnika interneta, da mu pružite neko znanje i nešto što će biti korisno za njega i da steknete poverenje da mu predložite nešto na tu temu (vaš affiliate program) i on vas posluša i vi njegovom akcijom zaradite proviziju. Verovali ili ne ovo je cela filozofija affiliate marketinga.

Tako ja sada vama predstavljam temu zarade na internetu, uveravam Vas da znam više od Vas o tome i pokušavam da steknem poverenje da ukoliko me poslušate i uđete u svet online zarade uplatite preko mojih linkova neke alate ili servise (moji affiliate programi) i ja ću zaraditi proviziju. 

Naravno, ja ću Vam obezbediti najnižu moguću cenu, ponuditi svoju pomoć i podršku i predložiti samo ono što i ja koristim, što će Vama biti korisno i što sam proverio. Meni zarada ide od affiliate programa, čiji vlasnik se odriče dela zarade u moju korist, jer sam mu ja doveo novog klijenta, pa time zaradu i za njega.

Ovo Vam opisujem da bi lakše shvatili kako stvari funkcionišu i kako i Vi trebate raditi.

Ovaj korak je veoma lak i nisu Vam potrebna nikakva ulaganja, osim vremena da izaberete temu i odlučite da u nešto želite da se upustite.


KORAK 2: Izrada websajta - ovo je OPCIJA, ali jako poželjna!

Zašto Vam predlažem ovaj korak ako nije obavezan?

Razmislite, ako imate pažnju nekog posetioca vašeg videa na YouTube-u, on gleda Vaš video i Vi ga pozovete na kraju videa da preko linka ispod videa poseti vaš affiliate program, on Vas posluša, klikne i ode na affiliate program. Naravno, postoji šansa da on učini akciju, kupi nešo i Vi zaradite. Ali ako on ništa ne uradi sav Vaš trud je izgubljen i on se verovatno neće vratiti i nešto uraditi.

Sada zamislite da ste tog posetioca poslali na vaš websajt i uzeli njegovu email adresu. E, sad ga možete serijom emailova više puta slati na Vaš affiliate program, možete mu nuditi kroz seriju emailova i druge affiliate programe na istu temu, možete mu slati promocije za praznike, Novu godinu, božić... Jednostavno imate mnogo više šanse da ga monetizujete i zaradite.

Ovde je problem što Vam treba malo više rada (ovo Vam ja mogu rešiti i odraditi kompletno za vas besplatno, ako kupite alate, koje vam predložim preko mojih affiliate linkova).

Naravno sledeći problem koji ovde uočavate je da trebate investirati novac, ali verujte, ako znate šta radite ovo će se višestruko isplatiti.

Ovaj korak može biti veoma lak, a ako ja to radim za vas može biti urađen i sa veoma malo vašeg angažovanja (moraćete mi dati neke informacije o vašoj temi, affiliate programima i slično). 

Ispod ove sekcije pogledajte Case Studies za websajtove, koji već rade za mene, i kako oni izgledaju i od čega se sastoje i kakve bih ja spremio za Vas ukoliko se za to odlučite.

Za prvu godinu ove opcije trebaju Vam sledeća ulaganja (ukupno oko 450 USD za celu godinu):

  1. Hosting za website i za domain name (ime websajta) - oko 70 USD 
  2. Autoresponder Get Response za automatsko slanje Email poruka - 150 USD
  3. Page Builder Thrive Themes za laku izgradnju atraktivnog websajta - 230 USD

Case Study #1 Affiliate Marketing Blueprint

Click here to see Landing page - ovo je web stranica na koju šaljemo sve posetioce da bi uzeli Email adresu

Click here to see Thank You page - ovo je web stranica na koju šaljemo kada posetlac unese Email

Click here to see Download page - ovo je web stranica gde posetilac preuzima obećane fajlove

Case Study #2 Dating Tips for Women

Click here to see Landing page - ovo je web stranica na koju šaljemo sve posetioce da bi uzeli Email adresu

Click here to see Thank You page - ovo je web stranica na koju šaljemo kada posetlac unese Email

Click here to see Download page - ovo je web stranica gde posetilac preuzima obećane fajlove

Case Study #3 Self Help - The Neat Mind

Click here to see Landing page - ovo je web stranica na koju šaljemo sve posetioce da bi uzeli Email adresu

Click here to see Thank You page - ovo je web stranica na koju šaljemo kada posetlac unese Email

Click here to see Download page - ovo je web stranica gde posetilac preuzima obećane fajlove


KORAK 3: Izrada videa i slanje zainteresovanih posetilaca

Suprotno od prva dva koraka, koje možete odraditi i smatrati završenim jednokratno, ovaj korak je ono što traje i što trebate raditi što više i što češće.

Dakle, ovo je najvažniji korak i što više zainteresovanih posetilaca pošaljete ili direktno na affiliate program ili na vaš websajt veće su šanse da ćete zaraditi, a ograničenje zarade jednostavno ne postoji. Razmisite, internet je igra velikih brojeva i ako negde pogodite da imate puno pregleda videa i puno prodaja možete zaraditi jako puno. Naravno, neću Vas lagati, ovo je lako reći ali u praksi i nije baš tako lako. Ipak, ako ste uporni, ako pravite puno dobrih videa postajaćete vremenom sve veštiji i veštiji i trenutak zarade će doći.

Kreiranje videa danas i ne mora biti jako teško, jer postoje alati, koji se lako uče i svako može to savladati za samo nekoliko dana ili nedelja (zavisi od slučaja do slučaja). Za ovaj posao ne morate biti neki turbo poznati YouTuber. Dovoljno je da znate da napravite video sa dobro izabranim sadržajem, strategijom za rangiranje tih videa i praktično to je to.

Da bi više naučili o ovome savetujem da posetite ovu stranicu i upišete se na moju listu da dobijate lekcije Email porukama. Ova stranica je na engleskom pa se nemojte zbuniti time. Pogledajte tamo i fajlove koje ćete dobiti prijavom pa će Vam biti malo jasnije o čemu se radi.


Savet za sve početnike!

Posetite Affilorama poznat i proveren sajt i preuzmite besplatnu knjigu: The 5-Step Formula to Earning $10,000/month Online preko ovog linka.

Svi koji su početnici u ovoj temi preporučujem da se registruju na besplatan webinar preko ovog linka ili klikom na baner ispod, da shvatite kako funkcioniše affiliate marketing. Budite pažljivi i strpljivi na webinaru, jer ćete naučiti poentu uspešnog affiliate marketinga. Biće Vam ponuđeno i da potrošite novac i platite određene alate i servise. Sve što će Vam predložiti je pouzdano i dobro, ali Vam saveujem da ne plaćate pre nego što budete sigurni u šta i zbog čega ulazite, a možete me i kontaktirati ukoliko imate pitanja, jer sam ja platio i koristim taj servis pa tako možete saznati iz prve ruke kako to radi i zbog čega je vredno. Takođe, možete preuzeti i besplatnu knjigu o affiliate marketingu preko ovog linka.

Webinar 1 - How to Make $10,000/Month Online

FREE Affiliate Marketing Training for Beginners