Zarada od kuće preko interneta

Prvo što morate znati je da postoji mnogo legalnih načina zarade preko interneta, ali da ću vam ja u ovim postovima pokazati samo ono što ja koristim, što je provereno, legalno, i šta meni donosi novac.

Molim vas da sve strpljivo pročitate, procenite da li vam je logično i da probate da procenite da li se osećate sposobnom da sve provedete u delo konkretnim akcijama.

Ukoliko niste sigurni budite slobodni da me kontatkirate email porukom da dobijete više informacija i razjašnjenja.

Kako ćete zarađivati?

Drugo što vam moram napomenuti ovde je da je u osnovi svih tehnika i strategija koje opisujem i predlažem affiliate marketing.

Ukratko, affiliate marketing (partnerski marketing) ili CPA marketing (cost per action marketing) je sklapanje partnerskog odnosa besplatnom registracijom na neki websajt, koji ima takav program.

Svaki takav websajt (ima ih na milione iz raznih oblasti) ima interes da nekom, ko se prijavi, dodeli jedinstveni link (takozvani affiliate link) pomoću koga će se registrovati da ste baš vi doveli posetioca na njihov websajt, i ako taj posetilac obavi željenu radnju vi dobijete proviziju.

Ako ne znate šta je affiliate marketing, i želite da saznate više o tome, na ovoj stranci možete videti detaljniji opis šta ovaj termin stvarno znači i o čemu se tu radi.

Sve je logično, razumljivo i legalno!

Ja čak održavam moju registrovanu firmu u Srbiji uplatama provizija sa PayPala, koje ostvarujem provizijama sa affiliate marketingom. Verujem, i nadam, se da je to uređeno i lako izvodljivo i u ostalim državama u regionu.

Preuzmite ovde listu sa 35 profitabilnih affiliate marketing tema, kao ideje čemu se sve možete posvetiti.

Ovo može naučiti svako, ali nije za svakoga

Ja volim da kažem da posao preko interneta može naučiti svako, ali da nije za svakoga.

Svako može naučiti da napravi oglas, kampanju, da postavi oglas, plati oglašavanje, unese u oglas affiliate link, prati učinak da li više zarađuje nego troši, da li je pozitivan Ili negativan sa zarađivanjem...bukvalno svako to može naučiti.

Ovo je ukratko opisan posao koji ja radim i koji vama želim predstaviti, i tačno je da svako to može naučiti i raditi, ALI, uvek ima ovo ALI.

Stanje vaše svesti i vaš karakter

Ovo ALI se odnosi na to da li ste baš vi spremni da prvo čitate ovakav post od početka do kraja, da li ste spremni da radite više meseci: ulažete novac, a ne zarađujete.

Ovo ćete možda svhatiti olako, ali verujte mi, vaš mindset, karakter, stav, izdržljivost su presudni, da li ćete zarađivati, ili biti samo jedan od mnogih koji žele da rade od kuće, pokušaju, vide da ne ide, i onda: ili samo odustanu, ili odustanu i nađu gomilu opravdanja zašto nisu uspeli.

Dakle, ja ću vam, iz mog iskustva, predočiti šta morate i šta ne smete da bi imali bar fer šansu da opstanete i uspete u surovom online svetu.

  1. Prvo se ne smete plašiti da o tome ništa neznate i da to nije za vas. Verujte, ceo proces je veoma jednostavan i svako to može naučiti.
  2. Morate ovo shvatiti kao ozbiljan posao, u koji morate ulagati i novac i rad, da bi nešto ostvarili.
  3. Morate biti spremni da ulažete i gubite novac, dok ne pređete u pozitivno poslovanje i počnete stvarno da zarađujete.
  4. Morate zaboraviti da ćete brzo i lako zaraditi novac
  5. Morate zaboraviti na čarobne alate i servise za besplatan ili jeftin saobraćaj, koje kao platite 47 dolara, i posetioci počnu da dolaze odnekud, i prave vam pare.
  6. Ne smete lako odustati i plašiti se da grešite, jer kroz greške ćete steći iskustvo i brže doći do onoga što će vama donositi zaradu
  7. Morate biti spremni da učite i preduzmete akciju, jer ako samo učite bez akcije se neće desiti ništa.
  8. Morate izabrati da li želite ili ne da se upuštate u posao i budete u bar narednih 6 meseci fokusirani na samo tu jednu strategiju, bez traženja lakših načina, drugih tehnika. Verujte, samo ćete lutati i izgubiti možda i godine (ne ponavljajte moje greške).

Dakle, ja ću vam detaljno, kroz naredne postove, opisati šta i kako ja radim i zarađujem, a na vama je da procenite da li imate sve što je potrenbo da bi sve primenili i kopirali moju strategiju na vaše affiliate programe i zarađivali novac.

Ako niste spremni da se upustite u ovo bez namere da čitate i primenjujete ono što predlažem, bolje je da odmah odustanete, jer ćete samo izgubiti vreme.

Ali ako ste spremni da čitate i utrošite vreme na moje postove o uputstva, i da čak iz toga za vas ne proiziđe ništa korisno, imate nešto što je vrlo važno za vaš uspeh, a to je hrabrost da rizikujete i pogrešite da nešto probate.

Ja vas neću lagati da je sve lako i da ćete sutra biti milioner, ali možete biti sigurni da vas isto tako ne lažem kad kažem da ovako realno možete postati milioner.

Moja strategija sa ovim sajtom je da pomognem onima koji su ozbiljni u nameri da pokrenu online posao i zarađuju od toga.

Imam iskustvo znanje i što je najvažnije mogu vam pokazati da to radi za mene i meni donosi novac.

Budite slobodni da me kontaktirate za jedan razgovor od 15 do 30 minuta, da se upoznamo, da poverujete da sam stvarna osoba: mogu vam pokazati moje rezultate, i mogu vam odgovoriti na neke vaše nedoumice i možda pomoći da procenite ima li smisla da se u ovo upuštate, ili ne, prema vašoj konkretnoj životnoj situaciji.

Disklajmer (ili ti upozorenje)

Naravno, ovde ću napraviti i disklajmer (ne samo zato što sam obavezan, već suštinski disklajmer):

Ja nikom ne mogu garantovati da će zarađivati i upozoravam vas da pokretanje posla, koji predlažem, može doneti rizik gubitka novca, i da sve zavisi od vas i vaših konkretnih akcija, koje činite.

Ja ću vam predočiti model, koji ja koristim i koji meni donosi profit, ali ja preduzimam akcije koje su rezultat mog višegodišnjeg iskustva.

Ja ću vam dati korisna i upotrebljiva uputstva, ali na putu poslovanja predlagaću vam alate i servise (koje i ja koristim i plaćam) da se registrujete i koristite ih preko mojih affiliate linkova i tako ću ja zarađivati provizije.

Dakle, da, ja ću možda zarađivati od vaših uplata, ali ne na vašu štetu, jer ćete vi uvek plaćati regularnu cenu, ili cenu na koju vam obezbedim popust, i uvek ću vam predlagati samo alate i servise koje i ja plaćam i koristim.

Mislim da je to fer odnos, i da je fer da znate, koji je moj interes u ovom mom Digitib projektu.

Istovremeno, ako postanete korisnik nekog programa, koji vam predlažem, (a čak i bez toga) ja ću vam biti podrška i daću vam uvek svoje mišljenje, ali samo onima koji me ubede da su ozbiljni u svojoj nameri da se ozbiljno bave poslom.

Moj cilj ovde nije da imam milione posetilaca i pratilaca, već da okupim mali broj ozbiljnih osoba, kojima mogu pomoći da uspostave online posao.

Zbog toga nemojte oklevati već me slobodno kontaktirajte email porukom da uspostavimo kontakt i vidimo šta mogu učiniti za vas konkretno.

Dovoljno je da mi napišete email poruku da vas zanima zarada preko interneta i da želite da uspostavimo kontakt, jer ste poverovali da vas neću lagati i da ću vam dati realan prikaz vaših šansi da poslujete i zarađujete pomoću interneta, i da ne zavisite ni od kakvog poslodavca, stanja u državi, političara... da nikoga ne morate moliti, podmićivati i raditi slične gluposti, koje su uobičajene u našem okruženju.

Zato me ili kontaktirajte email porukom ili ovde nastavite da čitate kako ja to zarađujem i šta vama predlažem da preduzmete.

Instant Access - No personal data needed!

Become Advertiser and Make Money FREE Guide
Get 10K FREE Targeted Visi
Send Traffic or Make Money by PPC Advertising