Šta je Affiliate Marketing?

Ako imate želju da radite kod kuće i tako zarađujete novac affiliate marketing je proveren način, koji pouzdano radi i na našim područjima i možete biti sigurni da nećete biti prevareni, ako ste uspešni. Affiliate marketing se može nazvati i CPA (cost per action) marketing.

kako radi cpa

Affiliate (CPA) marketing je sklapanje partnerskog odnosa besplatnom registracijom na neki websajt, koji ima takav program. Svaki takav websajt (ima ih na milione iz raznih oblasti) ima interes da nekom, ko se prijavi, dodeli jedinstveni link (takozvani affiliate link) pomoću koga će se registrovati da ste baš vi doveli posetioca na njihov websajt i ako taj posetilac obavi željenu radnju vi dobijete proviziju. Preuzmite ovde listu sa 35 profitabilnih tema za posao.


Primer: 

Interesuje vas ženska garderoba, pronađete web prodavnicu takve garderobe, vidite da oni imaju affiliate program. Vi se besplatno registrujete i dobijete vaš jedinstveni link. Postujete taj link negde na internet, neko klikne na njega i kupi neku žensku haljinu, vi dobijate procenat od prodaje, koji je (najčešće u procentima) dogovoren. Na ovaj način ste povećali prodaju i zaradu tom websajtu i za to nagrađeni provizijom. 

Zašto affiliate marketing?

Ovaj model preporučujem jer je veoma pozdan, traje sada već decenijama, možete naći da promovišete skoro sve od igle do lokomotive, nema velikog rizika poslovanja, možete biti nezavisni od države, virusa, ekonomije, poslodavca... 


Kako pronaći affiliate program?

Jednostavno ukucajte u Google pretragu "proizvod koji vas zanima (ženske haljine) + affiliate program" i dobićete u rezultatima pretrage sajtove, koji se bave vašom temom i imaju affiliate program. Kada odete na neki sajt pronađite link u meniju za Affiliate partner, Affiliate program, Affiliates ili nešto slično i taj link će vas odvesti do objašnjenja kako i koliko zarađujete i gde se možete besplatno registrovati kao partner. Naravno, tražite proizvode na engleskom jeziku (women's dresses affiliate program).

==> Ovde preuzmite tabelu sa 35 sigurno profitabilne affiliate marketing teme.

Nema ograničenja zarade!

Kompletan servis za affiliate marketing

Ukoliko želite da se ozbiljno bavite affiliate marketingom sa kompletnim uputstvima i svim potrebnim alatima za posao preporučujem da posetite SiteSell Site Build It servis. Tu ćete naći sve što vam treba da razvijete profitabilan blog sa svim potrebnim uputstvima, akcionim planovima, alatima ...

Savet za sve početnike

Svima, koji su početnici u ovoj temi, preporučujem da pročitate ovih nekoliko stranica sajta i steknete predstavu o tome šta je affiliate marketing, koji se alati i tehnike trebaju koristiti, koliko trebate investirati, da li imate ideju o nekoj temu koju bi pokrenuli, koliki bi rok dali sebi da pokušate posao...

Razmislite o svemu i ako vam treba više informacija slobodno me kontaktirajte email porukom. Ja ću pokušati svakom da pomognem da stekne još bolju sliku o ovim online poslovima i predložim vam šta dalje.

Posle toga opet razmislite ima li to smisla i da li i dalje imate želju da se upustite u online poslovnu avanturu. Dobro razmislite i pokušajte da napravite neki plan i ako donesete odluku onda nema stajanja i budite uporni da ostvarite vaše poslovne ambicije. Ponoviću, ja vam mogu pomoći, i dati korisne savete, ali vaš posao morate raditi vi.