Pokrenite Posao od Kuće!

Affiliate marketing više nije tajna!

* Ako ne znate šta je affiliate marketing posetite ovu stranicu da saznate

Sve što vam je potrebno za pokretanje uspešnog affiliate marketing posla je:

 1. 1
  Zdrav razum, upornost i dobra volja da zaradite od kuće
 2. 2
  Nešto para da investirate u početak posla bar nekoliko meseci
 3. 3
  Jasno i precizno uputstvo šta i kako tačno raditi (kontaktirajte me email porukom za uputstvo)
 4. 4
  Izradite Vaš plan rada po uputstvu, prilagodite ga sebi, i donesite odluku da krećete sa poslom
 5. 5
  Pratite vaš plan najmanje 6 meseci, da vidite neki rezultat, posle je sve lakše

Moja ponuda

Moja ideja je da svima, koji žele da se ozbiljno uključe u posao, pružim tehničku podršku oko izbora teme, dizajniranja websajta, strategije poslovanja i drugih korisnih saveta, uz uslov da za alate i servise, koje ćete koristite za posao, koristite moje affiliate linkove. Na ovaj način vi nećete platiti više nego da i bez mene pokrećete posao (cene su regularne za vas, kao korisnika, a često može biti i nekih popusta), a imaćete moju podršku kao marketara sa višegodišnjim iskustvom. Tako ću ja zaraditi, a vi imati podršku. Mislim da je ovo otvorena i fer ponuda, koja je obostrano korisna.

Potrebni alati i servisi

Na ovoj stranici možete pogledati pregled svih alata i servisa, koje predlažem, i koje ja koristim za posao. Naravno, nisu svi obavezni. Posetite ovu stranicu, pogledajte koji čemu služi u kratkim opisima. Možete me kontaktirati ako žeilte da saznate više ili imate nedoumicu koje alate i servise da vi koristite.


Alate i servse sam podelio u 4 grupe, i u zavisnosti od vaše strategije trebate koristiti neke od njih.


 • Prva grupa su bazični alati, kao što je hosting za vaš websajt (BlueHost), autoresponder za vaš email marketing (GetResponse), page builder za lako kreiranje web stranica bez poznavanja programiranja ili web dizajna (Thrive Themes). Ova stranica je napravljena ovim alatom. U ovu grupu sam postavio i SEO keyword research tools, alate za istraživanje ključnih reči, jer je ovo jako važno ako želite da gradite sadržaj na websajtu i rangirate se na Google pretraživaču da bi dobijali posetioce, koje zanima vaša tema i kojima nešto možete prodati. Predlažem SpyFu servis, kao najbolju opciju.
 • Druga grupa su servisi za online oglašavanje. Ovo je važno ako želite da plaćate za posetioce. Ovo je malo složenija tema i možete mi se obratiti posebno ako vas zanima online oglašavanje. Koristeći ove alate možete bazirati kompletan online posao i bez websajta, hostinga i ostalih komplikacija. Ovo je zgodno ako imate novac da investirate i testirate kampanje. Za ovu opciju sam zaineteresovan i za saradnju da zajedno nešto oglašavamo i zajednički ulažemo. Ovo je igra velikih brojeva i što više imamo podataka lakše je da se dođe do provizija i lakše se optimizuju kampanje da se "ugasi" ono što ne radi, a "ostavi" ono što radi. Možemo i deliti troškove ad spy toolova i troškova kampanja i zajedno optimizovati profitabilnost. 
 • Treća grupa su alati i servisi za video marketing. Ovo je važno ako odlučite da videima na YouTube-u privlačite posetioce na vaš websajt. Ovo ima smisla i ja ovo koristim, jer je lakše izboriti se za video prikaze na YT nego rangirati stranice na Google. Ovo daje još bolje rezultate ako koristite i dodatne alate za istraživanje tema za vaše videe, gde postoji pristojna tražnja na YT a konkurencija nije prejaka i tako možete doći do pregleda, a kada u videu pozovete na vaš websajt možete očekivati i posetioce a sa time i zarade. Ne treba se plašiti ako sada neznate da pravite video. Ovo sa današnjim alatima i nije tako teško. Posetite ovde InVideo alat za lako kreiranje videa.
 • Četvrta grupa su pomoćni alati ili servisi za online poslovanje, ako želite da deo posla poverite freelenserima na Fiverru, možete dobiti pristojno odrađene poslove sa cenama od 5 dolara. Naravno, nekada ćete platiti i više u skladu sa kvalitetom i uslugom koju naručite. Ovde je i TPMN sajt sa velikim brojem kvalitetnih CPA ponuda, koje možete promovisati, a registracija i pristup su besplatni.

Savet za sve početnike

Kontaktirajte me email porukom da vam pošaljem uputstvo koje i ja koristim za moje poslovanje. U uputstvu je sve precizno objašnjeno šta i kako trebate raditi. Uključeno je i kako izabrati temu, koje alate koristiti (ja ih sve koristim ili tačno znam kad da ih koristite), koju strategiju izabrati. Prilagodite vama i vašoj temi uputstvo i napravite vaš plan. U uputstvu je puno korisnih saveta koje možete koristiti da stvorite jasnu sliku o tome šta vas čeka na putu affiliate poslovanja. Savet je da od mene zatražite uputstvo, dobro ga proučite i donesete odluku da li se želite u to upustiti ili ne. Odmah ovde da napomenem da je affiliate marketing ozbiljan posao, i da mu trebate pristupiti kao poslu, i da morate očekivati da treba uložiti rad, pa i novac, u pokretanje posla. Ukoliko se odlučite da uđete u posao možete računati na moju podršku.

Napomena: Ova stranica sadrži moje affiliate linkove i ako odlučite da nešto naručite preko njih ja mogu dobiti malu proviziju, bez povećanja troškova za vas. Ipak, ja sam sve alate koje preporučujem ili isprobao ili ih koristim i preporučujem vam ih u najboljoj nameri da će vam biti korisni u vašem poslovanju. Za više informacija posetite moju Privacy Policy stranicu.