O Meni

about me

Moje ime je Ivica Bačanin i po profesiji sam diplomiranji inženjer elektronike i programer. 

Ipak, uz moju profesionalnu karijeru uvek sam imao želju da se upustim u online poslovanje i rad od kuće, u slobodi, bez okova oko radnog vremena, i drugih ograničenja, koje klasično poslovanje donosi.

Kada sam se upoznao sa konceptom affiliate marketinga i svim prednostima koje on nudi, moja odluka je bila laka.

Dakle, upustio sam se u online vode, i posle više godina lutanja, pronašao sam formulu kako zaraditi, i sada sebe mogu da nazovem uspešnim digitalnim marketarom, koji uspeva da zarađuje pomoću affiliate marketinga.

Zbog, sada već višegodišnjeg, iskustva sam odlučio da pokušam da deo svog znanja prenesem na neke od vas, koji žele da se upuste u sličnu avanturu.

Pošto sam ja veoma realna osoba možete me slobodno kontaktirati i zatražiti da uspostavimo kontakt, ne bih li vam pomogao da procenite ima li tu negde vas.

Nije bitno da li imate ili nemate neko iskustvo, neko predznanje, ili nemate pojma o čemu se radi, koliko godina imate, koju ste školu završili...

Ja tvrdim da svako može ovo naučiti i primeniti i da je u stvari online poslovanje mnogo jednostavnije, nego što to mnogi početnici misle.

Zato ako imate želju, energiju, nešto novca za pokretanje posla, javite se, interesujte se, kontaktirajte me, da vidimo da li ste spremni za akciju.

Sa poštovanjem,

Ivica Bačanin