Proces Koji Ja Koristim I Predlažem Ga Vama

Sada ću Vam opisati kako ja radim i zašto ga vama preporučujem.

Prvo, ništa ja ovde nisam izmislio. Jednostavno većina marketara tako radi i to je provereno i legalno i, ako istrajete i sve dovedete do kraja, sigurno ćete imati neke zarade i otvoriće vam se put da shvatite kako dalje povećavati i osigurati veće zarade.

Ja ću vam u ovom postu predložiti i proceniti realnu dinamiku posla sa troškovim za rok od 6 meseci.

Izbor teme (7 dana do odluke / nema troškova)

Dakle, prva stvar je da odaberete temu oko koje ćete graditi posao. Nemojte mnogo mozgati i razmišljti i donositi odluku nedeljama i mesecima, jer se oko svačega može graditi profit i svako će naći nešto za sebe.

Da bih vam pomogao ovde možete preuzeti tabelu sa 35 mogućih tema, kao ideje šta možete započeti i šta je vama najbliže.

Ideja je da ćete za prvu temu utrošiti nekoliko meseci i čak i da posle toga procenite da to nije za vas, pokrenite neku drugu temu pa sve od početka. Kvaka je u tome da ako na prvu temu utrošite 6 meseci da probate, na drugu ćete već za 2 meseca videti da li vam to odgovara ili ne, a za treću će vam trebati možda i manje od 2 meseca.

Dakle, ponavljam ovo morate shvatiti kao ozbiljan biznis, a u ozbiljnom biznisu 7, 8 meseci su kratak period, a druga još važnija činjenica je da ćete savladati ceo mehanizam i kroz greške ćete učiti i biti sve bolji i uvek ćete biti sve bliže željenom uspehu.

Ukoliko niste spremni da uložite takav trud u VAŠ posao, onada vam ne preporučujem ni da počinjete.

Građenje online mašine za vas (30 dana rada / 280 USD za 6 meseci)

Kada iz moje tabele ili iz vašeg googlanja i istraživanja odredite temu (slobodno me kontaktirajte da prodiskutujemo vaše ideje o temama) trebate napraviti websajt (blog) gde ćete napraviti nekoliko web stranica, koje će raditi za vas i vaš račun.

Čak iako sada ništa neznate o blogovima i gradnji websajtova, verujte, ovo vas ne treba zaustaviti, jer se sverelativno lako nauči i to je posao koji ćete gotovo svi (koji bar koristite internet) uspešno obaviti.

Proces je u osnovi sledeći:

Registrujete domenu koju izaberete u skladu sa temom sajta i uplatite web hosting za vaš budući websajt. Ovo možete uraditi preko ovog linka na BlueHostu i sve je jednostavno i ako vam treba pomoć, pišite mi.

Trošak: oko 40 USD za 6 meseci


Registrujte se preko ovog linka na ThriveThemes da imate na raspolaganju takozvani page builder da lako gradite efektivne web stranice bez posebnog poznavanja programiranja websajtova.

Trošak: 150 USD za 3 meseca ili 300 USD za godinu dana


Registrujte se preko ovog linka na GetResponse da u vaš website ugradite autoresponder, koji će prikupljati email adrese od vaših budućih posetilaca websajta i slati im automatski emailove sa vašim promocijama na linkove sa kojih ćete imati provizije izarađivati.

Trošak: 90 USD za 6 meseci


Napravite nekoliko web stranica i seriju email poruka koje će vaš autoresponder slati i u kojima će biti vaši affiliate linkovi, koji će vam praviti pare.

Ukratko, ovo je samo nabacano šta trebate uraditi da bi imali vašu online mašinu i verovali ili ne ovo je moguće napraviti i za svaki od tih koraka ću vam opisati detaljno šta i kako trebate raditi i ništa nije nemoguće čak i za početnike. Ukoliko se upišete na moju email listu dobijaćete precizna uputstva korak po korak kako šta uraditi.

Alternative za ThriveThemes su: Unbounce i LeadPages.

Alternative za GetResponse su: Aweber i MooSend.

Slanje ciljanih posetilaca na vašu mašinu

Kada napravite sve i formirate vašu online mašinu ostaje „SAMO“ da šaljete što više ciljanih posetilaca, koje to može zanimati da bi bile veće šanse da se posetioci upisuju na vašu email listu i počnu da dobijaju emailove koje ste pripremili i da po neko nešto kupi i vi počnete da zarađujete.

Da, napisao sam „SAMO“, ali je to cela nauka i to je u stvari i glavno što razdvaja uspešne od neuspešnih.

Skoro svako će napraviti websajt, email poruke, landing stranu, lead magnet i sve lepo složiti, ali će samo mali broj njih slati na to one koje to zanima i tu je glavna energija u poslu i tu trebate biti istrajni i raditi, raditi i opet raditi.

Ja koristim tri tehnike da dovodim posetioce na moje websajtove i opet, nije to ništa novo i sve se uglavnom koristi standardno, ali morate biti uporni i strpljivi i nesmete odustajati kod prvih prepreka i poteškoća.

Prva, i meni najbolja, tehnika je plaćanje za posetioce i ja je najviše koristim, jer je brza, laka, brzo vidim da li radiili ne.

Naravno, ovde je kvaka što trošite novac na oglašavanje što mnogim početnicima nije lagodno, pa ću vam kao alternative ponuditi i dve tehnike gde radom možete zaneniti plaćanje oglasa i posle razumnog rada i vremena možete videti rezultate u povećanju posetilaca i zarade.

Plaćanje za posetioce

Ja ću vam predložiti i opisati PPC oglašavanje preko Microsoft Bing servisa, koji je lakši i jeftiniji od Google AdWords oglašavanja, ali kada to naučite biće vam lako da pređete i na Google oglase. Postoji mnogo drugih tehnika oglašavanja, ali se ja za sada držim PPC oglašavanja.

Alat koji predlažem za PPC oglašavanje za najbolji uspeh je SpyFu.

Ipak, za početak predlažem Bing oglašavanje. Kurs koji preporučujem je kurs IvanMana preko ovog linka.

Pisanje blog postova za posetioce

Pažljivo i strpljivo pisanje kvalitetnih postova na vašu temu može vas dovesti do rangiranja na Google pretraživaču i deo onih koji vas vide mogu tako kliknuti i doći na vaš websajt i pogledati šta vaša online mašina nudi.

Dva alata, koja trebate razmotriti za uspešnije blogovanje su: SurferSEO i Jasper.

Pravljenje YouTube videa za posetioce

Pažljivo i strpljivo pravljenje kvalitetnih videa za YouTube na vašu temu može vas dovesti do rangiranja na YouTube pretraživaču i deo onih koji vas vide mogu tako kliknuti i doći na vaš websajt i pogledati šta vaša online mašina nudi.

Dva alata, koja trebate razmotriti za uspešnije kreiranje videa su: Pictory i TubeBuddy.

Dodatna pomoć oko poslovanja

Da bih vam još malo pomogao daću vam link CPA mreže koju možete posetiti i naći ogroman broj CPA ponuda na koje je uglavnom dozvoljeno da direktno sa Bing PPC oglasa šaljete posetioce i da bez websajta i landing strane pokušate da zaradite. U ovom slučaju je veoma važno korišćenje SpyFu servisa za PPC istraživanje da bi imali veću šansu da vam početne kampanje donesu nešto provizija i da možete optimizovati kampanje i gasiti ono što gubi a ostavljati ono što zarađuje i tako zarađujete sve više i više. Registrujte se preko ovog linka na The Performance Marketing Network.

Takođe, ako ste zauzeti ili želite da platite da neko za vas obavi neki posao možete ovde na Fiverr servisu naći freelancere, koji mogu uraditi jeftino za vas neki posao. Naravno, trebate biti pametni i pametno birati koga i za šta angažujete, ali možete dobiti dobre rezultate za malo para.

Poslednji tekstovi

June 10, 2024

7 Best Ways To Make Money Online

June 7, 2024

AI Writer Review

May 31, 2024

ADV Capital Academy Review

May 29, 2024

ZEN Trading Strategies Review

May 24, 2024

Wealthy Affiliate Review

May 2, 2024

The Trading Floor Review 2024


Napomena: Ova stranica sadrži moje affiliate linkove i ako odlučite da nešto naručite preko njih ja mogu dobiti malu proviziju, bez povećanja troškova za vas. Ipak, ja sam sve alate koje preporučujem ili isprobao ili ih koristim i preporučujem vam ih u najboljoj nameri da će vam biti korisni u vašem poslovanju. Za više informacija posetite moju Privacy Policy stranicu.

Instant Access - No personal data needed!

Become Advertiser and Make Money FREE Guide
Get 10K FREE Targeted Visi
Send Traffic or Make Money by PPC Advertising