zarada internetom affiliate marketing
 

Izrada websajta - Korak 6

english facebook twitter youtube
   
Budite slobodni da se na desnom formularu prijavite i preuzmete tri besplatne knjige o zaradi na internetu. Prijava je jednostavna, besplatna i mi poštujemo vašu email privatnost. Takođe, ukoliko smatrate da će ovo zanimati vaše prijatelje na Facebooku ili drugim društvenim mrežama, možete podeliti sa njima ovu stranicu pomoću sličica na levoj strani ekrana.

1. Affiliate websajt

izrada websajta Naša najuža specijalnost je izrada websajtova za potrebe affiliate marketinga. Ovde je cilj dizajnirati websajt, koji ima svoju tačno definisanu funkciju i namenu. Umesto da učite tehniku: domain name, hosting, linkovanje, dizajn, html, SEO, šta treba da sadrži stranica, rasporede, boje, pozicioniranje... prepustite nama taj posao. Za ovakav posao je dovoljan websajt sa najviše 5 do 6 stranica, na koje ćemo postaviti vaše affiliate linkove. Vaš posao bi posle postavljanja websajta bio da se trudite da raznim tehnikama dovodite ciljane posetioce, koji su zainteresovani da potroše novac, a vi zarađujete od toga.

2. Izrada BRAND NAME klasičnih websajtova

Ukoliko želite websajt za bilo kakvu drugu namenu, osim affiliate marketinga, takođe nas možete kontaktirati da se dogovorimo oko tipa websajta, sadržaja, dizajna, biranja imena, web hostinga, cene... Potrudićemo se zajednički sa vama da websajt ne bude samo postavljen na Internet već i viđen i posećen, što i jeste osnovna ideja, kada se odlučujete za izlazak na Internet. Mislim da nema potrebe da trošim reči na to kakvu snagu i važnost ima prisustvo na Internetu u sadašnjem i vremenu koje nastupa.

3. Marketinške kampanje

Ukoliko želite da se posvetite CPA marketingu, možete nas kontaktirati da vam pomognemo oko ciljane marketinške kampanje u dogovoru sa vama i za vaš racun. Ovo je zgodna opcija ukoliko ste početnik i želite da prvo vidite kako se zaokružuje ceo postupak kampanje i kako se mere rezultati kampanje i kako se kao rezultat merenja optimizuje profitabilnosti kampanje. Ovde napominjem da su u pitanju plaćena oglašavanja i da morate biti spremni da uložite novac u kampanje.

4. Ostali servisi i usluge

Možete nas kontaktirati i za širok spektar servisa: SEO - optimizacija vašeg websajta za što bolje rangiranje na pretraživacima Google, Yahoo ... istraživanje ključnih reči za koje želite da se ragnirate na internetu i da budete u vrhu Google rezultata, razni konsalting servisi i sve ostalo vezano za internet ...Dovoljno je da nas kontaktirate email porukom i da saznate više o mogućim tipovima saradnje i uslugama, koje možemo obavljati za vas. Za potrebe istraživanja koristimo SpyFU, čiju besplatnu probnu verziju  ... možete preuzeti ovde ...

Predlažem da pogledate moje preporučene kurseve ....

< < <    5    Alati za posao                    - 6 -                      Početna stranica    > > >

Podelite ovu stranicu sa prijateljima!

Kontaktirajte me za više informacija

web dizajn potpis
 
prijavi se
Wondershare  Video Converter Pro for MacConvert PDF to Any MS Office File
 
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.