zarada internetom affiliate marketing
 

Online oglašavanje

english facebook twitter youtube
   
Online oglašavanje je opšte rasprostranjen način dovođenja ciljanih posetilaca na neku prodajnu stranicu gde vi to želite. Jednostavno, napravite oglas, postavite ga na Bing, Google i odredite ključne reči za koje želite i koliko da platite za klik i nadgledate rezultate. Ovde je bitno na naučite da pratite šta se događa sa vašim oglasima i prodajama i da vidite šta vam donosi a šta gubi novac i da kampanje optimizujete u skladu sa rezultatima. Jednostavno one koje donose novac ostavite da rade a one druge ili pokušajte da popravite ili ih zaustavite.

Za oglašavanje, ako ga savladate se često kaže i da imate dozvolu za legalno štampanje novca. Razmislite, ako savladate tehniku da manje trošite a više zaradite, šta vas sprečava da pravite, testirate i optimizujete nove i nove kampanje i zarađujete sve više i više.

Ja vam predlažem PPC oglašavanje. To je oglašavanje gde vi određujete za koju reč kada neko ukuca u Bing ili Google pretragu želite da se pojavi vaš oglas i vi platite za klik (samo ako se desi). Vi određujete koliko maksimalno želite da platite za klik (često na vaš affiliate link) i koliko želite maksimalno dnevno da potrošite.

Za ovaj posao vam predlažem da ovde besplatno preuzmete skraćenu verziju Market Samuraja. To je softver za istraživanje ključnih reči na internetu (šta se koliko traži, šta je profitabilno...). Prijavom i preuzimanjem ovog softvera ćete takođe dobijati veoma korisne informacije iz kojih ćete mnogo naučiti o online oglašavanju i uopšte o online biznisu.

Ukoliko vas zanima malo više o online oglašavanju, mogu vam preporučiti da posetite moju stranicu na engleskom o špijunskim alatima za oglašavanja. To su u stvari baze podataka sa oglasima koji su se vrteli i koji se vrte po internetu i gde možete zaključiti koji se oglasi dugo vrte i troše puno novca, kako izgledaju, šta promovišu, gde vode... Dakle, pretpostavka je da ako oglas dugo traje i troši puno novca da je profitabilan i dobar i da donosi novac i da ako malo modifikujete i vi napravite nešto slično možete očekivati profit sa velikom verovatnoćom, što mogu biti veoma vredne informacije.

Ukoliko se na ovoj stranici registrujete na 6-dnevni kurs, tokom kursa ću vam otkriti jednostavnu taktiku oglašavanja da skoro sigurno imate profitabilne kampanje, koje će vam donositi novac. Takođe ćete dobiti i šablon šta vam je potrebno i kako napraviti PPC kampanju na Bingu i Googlu.

Šta vam predlažem da sada uradite:


6 koraka do online zaradeJa ne podnosim spamovanje!
Vaš email će se koristiti samo za prenos informacija, korisnih za vas!

podelite sa prijateljimaKontaktirajte me ovde direktno emailom za više informacijaweb dizajn potpis
 
prijavi se
Wondershare  Video Converter Pro for MacConvert PDF to Any MS Office File
 
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Oglas |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.