zarada internetom affiliate marketing
 

Online oglašavanjem do zarade...

english facebook twitter youtube

Alati namenjeni špijuniranje uspešnih oglašavača

Ja koristim Anstrex i SpyFu


Online oglašavanje je opšte rasprostranjen način dovođenja ciljanih posetilaca na neku prodajnu stranicu gde vi to želite. Jednostavno, napravite oglas, postavite ga na Bing, Google i odredite ključne reči za koje želite i koliko da platite za klik i nadgledate rezultate. Ovde je bitno na naučite da pratite šta se događa sa vašim oglasima i prodajama i da vidite šta vam donosi a šta gubi novac i da kampanje optimizujete u skladu sa rezultatima. Jednostavno one koje donose novac ostavite da rade a one druge ili pokušajte da popravite ili ih zaustavite.

Za oglašavanje, ako ga savladate se često kaže i da imate dozvolu za legalno štampanje novca. Razmislite, ako savladate tehniku da manje trošite a više zaradite, šta vas sprečava da pravite, testirate i optimizujete nove i nove kampanje i zarađujete sve više i više.

Ja vam predlažem PPC oglašavanje. To je oglašavanje gde vi određujete za koju reč kada neko ukuca u Bing ili Google pretragu želite da se pojavi vaš oglas i vi platite za klik (samo ako se desi). Vi određujete koliko maksimalno želite da platite za klik (često na vaš affiliate link) i koliko želite maksimalno dnevno da potrošite.

Ukoliko vas zanima malo više o online oglašavanju, mogu vam preporučiti da posetite moju stranicu na engleskom o špijunskim alatima za oglašavanja. To su u stvari baze podataka sa oglasima koji su se vrteli i koji se vrte po internetu i gde možete zaključiti koji se oglasi dugo vrte i troše puno novca, kako izgledaju, šta promovišu, gde vode... Dakle, pretpostavka je da ako oglas dugo traje i troši puno novca da je profitabilan i dobar i da donosi novac i da ako malo modifikujete i vi napravite nešto slično možete očekivati profit sa velikom verovatnoćom, što mogu biti veoma vredne informacije.


Posetite sledeće špijunske alate sa linkova:


zarada internetom Anstrex Native je alat kojim ćete lako detektovati uspešne, takozvane native oglasavače. To su oglasi, koje ste verovatno videli na vašim telefonima, gde u okviru sajta vidite neke banere. Ovo može biti veoma jeftin i uspešan način oglašavanja, ako znate šta i kako oglašavati.

> > > Klikni ovde da posetiš Anstrex Native.zarada internetom Anstrex Push je alat kojim ćete lako detektovati uspešne, takozvane push notification oglasavače. To su oglasi, koje ste verovatno videli na vašim telefonima, gde vas notifikacijom neko obaveštava o nečemu. Ovo može biti veoma jeftin i uspešan način oglašavanja, ako znate šta i kako oglašavati.

> > > Klikni ovde da posetiš Anstrex Push.zarada internetom Ad Periscope je alat kojim ćete lako detektovati uspešne, takozvane adult oglasavače. To su oglasi, gde se oglašavaju adult servisi. Ovo može biti veoma jeftin i uspešan način oglašavanja, ako znate šta i kako oglašavati.

> > > Klikni ovde da posetiš Ad Periscope.zarada internetom Spy Fu je SEO alat a gde možete videti i puno korisnih podataka ako se bavite PPC oglašavanjem.

> > > Klikni ovde da posetiš Spy Fu.


Za sve dodatne informacije i pitanja me kontaktirajte na ivica@digitib.com

zarada internetom

Šta vam predlažem da sada uradite:

 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.