zarada internetom affiliate marketing
 

Affiliate marketing

english facebook twitter youtube
   
Ako imate želju da radite kod kuće i tako zarađujete novac affiliate marketing je proveren način, koji pouzdano radi i na našim područjima i možete biti sigurni da nećete biti prevareni, ako ste uspešni. Affiliate marketing se može nazvati i CPA (cost per action) marketing.

kako radi cpaAffiliate (CPA) marketing je sklapanje partnerskog odnosa besplatnom registracijom na neki websajt, koji ima takav program. Svaki takav websajt (ima ih na milione iz raznih oblasti) ima interes da nekom, ko se prijavi, dodeli jedinstveni link (takozvani affiliate link) pomoću koga će se registrovati da ste baš vi doveli posetioca na njihov websajt i ako taj posetilac obavi željenu radnju vi dobijete proviziju.

Primer: Interesuje vas ženska garderoba, pronađete web prodavnicu takve garderobe, vidite da oni imaju affiliate program. Vi se besplatno registrujete i dobijete vaš jedinstveni link. Postujete taj link na vaš Instagram profil, neko klikne na njega i kupi neku žensku haljinu, vi dobijate procenat od prodaje, koji je (najčešće u procentima) dogovoren. Na ovaj način ste povećali prodaju i zaradu tom websajtu i za to nagrađeni provizijom.

Zašto affiliate marketing? Ovaj model preporučujem jer je veoma pozdan, traje sada već decenijama, možete naći da promovišete skoro sve od igle do lokomotive, nema velikog rizika poslovanja, možete biti nezavisni od države, virusa, ekonomije, poslodavca...

Kako pronaći affiliate program? Jednostavno ukucajte u Google pretragu "proizvod koji vas zanima (ženske haljine) + affiliate program" i dobićete u rezultatima pretrage sajtove koji se bave vašom temom i imaju affiliate program. Kada odete na neki sajt pronađite link u meniju za Affiliate partner, Affiliate program, Affiliates ili nešto slično i taj link će vas odvesti do objašnjenja kako i koliko zarađujete i gde se možete besplatno registrovati kao partner. Naravno, tražite proizvode na engleskom jeziku (women's dresses affiliate program).

Ovde preuzmite tabelu sa 33 sigurno profitabilne affiliate marketing teme.

Nema ograničenja zarade!

Kompletan servis za affiliate marketing. Ukoliko želite da se ozbiljno bavite affiliate marketingom sa kompletnim uputstvima i svim potrebnim alatima za posao preporučujem da posetite SiteSell Site Build It servis. Tu ćete naći sve što vam treba da razvijete profitabilan blog sa svim potrebnim uputstvim, akcionim planovima, alatima ...

Šta vam predlažem da sada uradite:

Sve je napisano da veoma lako razumete logiku i smisao online poslovanja!


6 koraka do online zaradeJa ne podnosim spamovanje!
Vaš email će se koristiti samo za prenos informacija, korisnih za vas!

podelite sa prijateljimaKontaktirajte me ovde direktno emailom za više informacijaweb dizajn potpis
 
prijavi se
Wondershare  Video Converter Pro for MacConvert PDF to Any MS Office File
 
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.