zarada internetom affiliate marketing
 

O meni

english facebook twitter youtube
   


ivica profil photosJa sam Ivica Bačanin, osnivač i pokretač ove DIGITIB ideje. Sebe sam proglasio konsultantom za pametnu upotrebu interneta. To pravo sam sebi dao jer sam već godinama u online poslu, živim od toga, i mogu vam pomoći da pokrenete ili uvećate vaš online posao.

Moja lična odluka je da ljudima sa naših prostora nikad neću naplaćivati konsultacije. Ipak, da bih nešto zaradio i da bi to imalo smisla platićete mi koristeći servise i alate, koje vam predložim, preko mojih affiliate linkova, i tako ću se ja naplaćivati. Na ovaj način možete videti na delu kako funkcioniše affiliate marketing.

Naravno, uvek ćete znati šta i zbog čega plaćate, šta i zbog čega radite, i cena će uvek biti regularna, bez posebnih dodataka za moje usluge. Dakle, plaćaćete alate, servise, koje bi i inače trebalo da platite za neku svrhu, koju vam predložim, i vi se saglasite sa time. O svim opcijama se možete upoznati čitajući stranice sa menija u vrhu.

Inače sam oženjen i otac sam jedne devojčice. Profesionalno sam diplomirani inženjer elektronike i specijalista-programer automatizacije procesa u industriji. Učestvovao sam u realizaciji mnogih projekata, a neki od njih spadaju i u ekstremni inženjering.

Ovde možete pogledati moje profesionalne reference.

Konkurs za rad sa digitib-om

konkurs profil photosAko vas zanima ideja poslovanja na internetu, smatrate se sposobnom i kreativnom osobom, možete mi se predstaviti i kontaktirati za vaš angažman u okviru digitib ideje (potrebno je samo bazično znanje engleskog jezika). Ponuda je da zajednički kreiramo razne kampanje (po dogovoru) i zarađujemo. Pošto je broj mesta i moj kapacitet ograničen, molim vas da me kontaktirate samo ako ste ozbiljni i spremni da učite, radite i trošite vreme (možda novac) i energiju na posao.

Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me ovde email porukom da se dogovorimo oko detalja.

Moji kontakti

Budite slobodni da me kontaktirate Email-om za više informacija. Možete poslati i poruku sa željom da zakažemo razgovor preko SKYPE-a, jer možemo razmotriti različite oblike saradnje i razmene iskustava.


potpis
 
 
         
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.