zarada internetom affiliate marketing
 

Promoviši me

english facebook twitter youtube linkedin
   
Nema ograničenja zarade!

Zaradite onoliko koliko budete uspešni, korišćenjem besplatnih socijalnih mreža!


Ukratko, ja ću Vam opisati koji su profili mojih potencijalnih kupaca, koje mogu zanimati moje usluge izrade videa za njihove biznise, i vi, koristeći besplatne socijalne mreže, možete postovati ka mojim servisima i gurati mi potencijalne klijente. Takođe ću Vam objasniti kako ćemo zajedno meriti Vašu uspešnost i broj klijenata, koje dobijem baš od Vas, i kolika Vam provizija sledi po dovedenom klijentu. Zarada će biti minimalno 7$ po validno prijavljenom klijentu, a može biti i više. Imajte u vidu da su socijalne mreže besplatne i da možete postovati grupama, koje su veoma zainteresovane za moje usluge, i internet je igra velikih brojeva gde vaš post mogu videti i stotine hiljada korisnika. Ja ću za Vaše potrebe promovisanja pripremiti i potrebnu grafiku i banere, koje možete slobodno koristiti. Na ovaj način imamo zajednički interes, i vi ćete dobijati provizije, a ja nove klijente, na kojima ću zarađivati. Morate imati PayPal račun, na koji ću Vam slati zarađeno.

Opciono, ukoliko neko od vas generiše veoma veliki broj klijenata, koje ja ne mogu sve odraditi, postoji mogućnost da vas dodatno naučim kako da radite ove vedee i preuzmete dogovoreni broj klijenata, i dodatno zarađujete. Za ovo nije potrebno nikakvo predznanje ili neka posebna tehnička znanja. Ovde pročitajte o video produkciji.

Na linku dole možete preuzeti uputstvo za korišćenje socijalnih mreža, ali možete i na svoju ruku naći i druga i možda bolja i novija uputstva.
Samo Googlajte na internetu: How to get free traffic using socijal networks.

Ovde preuzmite uputstvo za korišćenje socijalnih mreža za promocije.

Javite mi se email porukom ovde da uspostavimo kontakt i dogovorimo saradnju.

Šta vam predlažem da sada uradite:

6 koraka do online zaradeJa ne podnosim spamovanje!
Vaš email će se koristiti samo za prenos informacija, korisnih za vas!

podelite sa prijateljimaKontaktirajte me ovde direktno emailom za više informacijaweb dizajn potpis
 
prijavi se
content samurai video creatorWondershare  Video Converter Pro for Macpromo video creatorConvert PDF to Any MS Office Filedoodly video creator
 
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Oglas |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.