zarada internetom affiliate marketing
 

Preporučeni alati i servisi za affiliate i CPA marketing

english facebook twitter youtube linkedin
   
Prvo, moram napomenuti da je sve predloženo zamišljeno da vam pomogne da pokrenete vaš ozbiljan affiliate marketing posao. Svi alati i servisi su isprobani i provereni. Pošto se radi o ozbiljnom poslu, morate biti svesni da morate ulagati i novac i energiju u vaš posao, kako bi ga pokrenuli. Mi vam možemo pomoći i kreirati online mašinu za vas, ali niko neće pokrenuti vaš posao umesto vas.

Moja lična poruka vama kao posetiocu ovog websajta je da ulažete u svoju edukaciju, jer je znanje jedina stvar, koju vam niko ne može oduzeti. Vaše znanje je ono što vam u vremenima, koja nailaze, može dati prednost i povećati šansu da uspete u online poslovanju. Sve više ljudi koristi internet, sve je veći promet novca na internetu i sa time sve je veći prostor za online poslovanje. Dole su pobrojani svi potrebni servisi i alati za posao. Neki alati i servisi su obavezni, a neki ne i zato se slobodno obratite za pomoć oko izbora.


Kursevi koje predlažemo:

internet jetset John Crestani je kreator Internet Jetset treninga za CPA i affiliate marketing. Kurs je namenjen onima, koji žele da besplatnim tehnikama promovišu svoje CPA i Affiliate ponude. Ovo je dobar pristup i priznaćete da vredi platiti kurs, kako bi kasnije besplatnim tehnikama promovisali i zarađivali. Još jedna dobra stvar je da John Crestani prodaje svoj kurs korišćenjem besplatnog webinara. To znači da je toliko siguran da njegov kurs vredi da će vam kroz webinar pokazati tehnike, koje koristi i uveri vas u snagu i delotvornost tih tehnika. Na tom besplatnom webinaru (nije vam potrebna ni kreditna kartica za registraciju) možete mnogo naučiti i shvatiti dosta o tome kako treba raditi promocije. Sigurno ćete naučiti puno. Ako odlučite da uđete u ovaj trening obratite mi se da dogovorimo bonus za vas.

Zbog toga vam jako preporučujem da se na linku ispod registrujete za besplatan webinar


sitesell SBI! SBI ili Solo Build It! U osnovi je ovo kompletan servis za online poslovanje. Sve potrebno za poslovanje se nalazi u paketu od imena sajta, preko hostinga, uputstava pa do autoresponder servisa. Ukoliko pogledate i zainteresujete se za ovaj servis on košta trenutno do $300 za godinu dana i sasvim je solidna osnova za uspeh. Akcenat je na biranju uske specijalističke teme i građenja kredibiliteta i monetizacija. Uz kompletan akcioni plan i sve alate i servise potrebne za posao mogu ga jako preporučiti kao fer opciju da za prvu godinu poslovanja stavite svoj posao na noge. Ukoliko iskoristite link dole da kupite ovaj servis kontaktirajte me da dogovorimo neki odgovarajući bonus za vas sa moje strane.


Alati i servisi koje preporučujemo:

content samurai Content Samurai. Za svaki posao, koji radite online, su vam potrebni ciljani posetioci i to takvi koji su potencijalno zainteresovani da kupe ono što promovišete. U poslednje vreme sve više saobraćaja na internetu se odvija preko YouTube videa i to je jako moćan način da dovodite posetioce gde želite. Content Samurai je odličan softver za jako jednostavno pravljenje kvalitetnih marketinških video klipova. Predlažem da probate ovaj softver besplatno 7 dana i uverite se u njekov kvalitet i snagu. Istovremeno ćete od njih dobiti jako puno kvalitetnih saveta o video marketingu.fiverr Fiverr je websajt gde možete pronaći frilansere iz celog sveta, koji mogu za vas odraditi neki mali poslić za samo $5. Možda vam se sada to čini beskorisnim, ali možete doći u situaciju da vam treba nešto što ne umete sami da uradite i želite nekog da platiti da to obavi za vas. Tu na scenu stupa fiverr. Na donjem linku možete pristuputi ovom servisu i izabrati posao i onoga ko će ga obaviti uz dogovorenu cenu. Možete dobiti sasvim pristojnu video prezentaciju do 1 minuta za samo $5. Takođe se možete postaviti i u poziciju ponuđača svojih usluga i vi zarađivati od poslića koje odradite!


Ostali alati i servisi koji predlažemo:

eCommerce zero up Starting an ecommerce business is hard work with many steps and decisions that need to come together at the right time. To help, we've found Zero Up. That is complete training and specific software fully Integrated with AliExpress and Shopify. Zero Up™ can automatically help you add hundreds of products to your store, fulfill and track orders, notify your and much much more... Zero Up™ is a powerful and comprehensive all-in-one e-commerce training and software to help you build, grow, and scale your business online. Zero Up™ makes it easy to start your own online successful business.

Register for FREE Workshop: "How To Build, Launch And Grow A Profitable Online Store?"

This is a Free service and no credit card is required. Upon signing up you will have your seat registered for a webinar held by Fred at the specified time.affilorama affiloblueprint Affiloblueprint je u osnovi kolekcija stotina video lekcija, koje vas uče kako da izgradite profitabilan blog ili websajt. Lekcije vas upućuju, kako da korak po korak gradite i dobro rangirate vaše web stranice da bi očekivali posetioce, koji su zainteresovani za temu, koju obrađujete. Na kraju svake lekcije ima i poslova, koji se predlažu da obavite, kako bi bili sigurni da ste sve savladali. U okviru kursa je obrađeno praktično sve od izbora teme pa do tehnika kako besplatno dovoditi posetioce na websajt ili kako plaćati efektvino za posetioce, da bi što jeftinije dobili posetioce, koji su spremni da troše novac, a vi tako zarađujete.


easy money EasyMoney PPC Course Ovo je PPC kurs, koji vas uči kako da efektivno koristite Bing ads servis da bi oglašavali izabrane ponude i kako da manje novca potrošite za oglašavanje nego što zaradite provizija od prodaja i tako budete profitabilni. Kurs je veoma jednostavan i ko želi da gradi posao bez websajta i oglašava CPA ponude ovo je pravi izbor za njega. Kurs je razumljiv i lako se prati. Obrađeno je sve od toga kako se prijaviti u CPA mrežu pa preko toga kako napisati efektan oglas, izabrati ključne reči za oglašavanje, kako bidovati na aukciji za oglašavanje pa sve do toga kako održavati i optimizovati kampanju da bude što profitabilnija. Kada savladate PPC tehniku oglašavanja možete je koristiti i za affiliate marketing i sve drugo što zamislite.


cpa marketing The Complete CPA Marketing Course Ovaj kurs obrađuje CPA marketing sa kompletnim informacijama i strategijama, kako se prijaviti, izabrati profitabilnu CPA ponudu i uspešno je oglašavati na PPV mrežama. Ovaj kurs je dobar i može se koristiti i primeniti sa RTX platformom za PPV oglašavanje u dnu ove stranice. PPV oglašavanje je veoma efektna i jeftina vrsta oglašavanja i za to vam je potrebna web stranica na koju ćete slati posetioce. Uz ovaj kurs vam jako preporučujem i Skrayp alat ponuđen na ovoj stranici. Kurs je veoma jeftin i uvešće vas u svet oglašavanja na veoma lak način.
hyper tube profits Hyper Tube Profits Find success in a new industry using this totally effective secret strategy. Even if you're a complete beginner, this course will teach you how to use video marketing to make money online.web copy cat The #1 Easiest Way To Make Money Online… Start For Just $1 & We’ll Do All The Work!

(Activate Your System As Soon As Possible)


Alati i servisi koje predlažemo za posao:

namecheap NameCheap Da bi poslovali najčešće će vam biti potreban websajt. Da bi imali websajt morate izabrati jedinstvenu domenu tj. ime vašeg budućeg websajta, koji ćete koristiti za poslovanje. Namecheap je jedan od najpoznatijih servisa gde možete izabrati i registrovati vašu domenu veoma jeftino. Ovde možete pronaći domene i slobodna imena već od $0.8 za prvih godinu dana. Ovaj servis se plaća jednom godišnje i tipično je da cena com domene (koju preporučujemo) košta oko $11 za godinu dana.


market samurai Market Samurai is Noble Samurai's flagship keyword research software package. Stop doing internet marketing the HARD way! Target profitable niche markets with pinpoint accuracy. 99% of Marketers FAIL To Rank In The Search Engines Because They Violate One Or More of The 4 UNBREAKABLE Golden Rules of SEO. This SEO tool package is focused on helping small businesses optimize their keyword performance, but doesn't offer much in other SEO tool categories. Market Samurai is one of the most popular items available from Noble Samurai, a targeted internet marketing group. Market Samurai is a standalone SEO keyword tool that helps you research the best keywords for your industry and narrow your focus on a keyword niche.


wpengine WP Engine Da bi imali websajt morate imati i hosting ili mesto gde će vaš budući websajt biti smešten i gde ćete ga uređivati i graditi. WP Engine je među najboljim hosting platformama za WordPress blogove, a WordPress vam preporučujem, jer je to veoma popularna platforma, koja se veoma lako koristi i koju Google "voli" što je veoma važno. Ovu platformu standardno nudim za svetsko tržište, ali pošto je malo skuplja za naše uslove nego obično, budite slobodni da mi se obratite email porukom da se dogovorimo i pronađemo bolje i jeftinije rešenje za vas, a često ću za naše ljude naći rešenje da hosting bude potpuno besplatan.


cyberchimps CyberChimps je skup WordPress tema, koje nisu besplatne. Naravno, možete uvek pronaći WordPress teme, koje su besplatne i lepo izgledaju, ali ponekad želite da vaš websajt ili blog izgledaju još bolje i onda je vredno potrošiti neki mali novac da bi platili temu, koja izgleda bolje i daje vam više mogućnosti da podesite da vizuelni doživljaj posetioca vaših stranica bude izvanredan. Za marketing u suštini izgled nije presudan, ali ipak doživljaj posetioca vašeg sajta može doprineti da se duže zadrži na vašim stranicama, što nije nevažno za posao. Dakle, ovo je opcija, ali može biti dobro uložen novac.


explaindio Explaindio 3.0 PRO. Introducing Explaindio Video Creator – Now Anyone, No Matter How Inexperienced, Can Now Create Attention-Grabbing, Professional-Quality Videos! Start Creating Videos with Animation, Whiteboard Sketch & HD Video With One Easy-to-Use Program! Easy to use – no experience required! Create videos for clients or your business! Command attention & send sales soaring! Cuts frustration & expense out of making high quality videos!


Shutterstock Shutterstock Find here images for your blog or website. Subscriptions and Images On Demand for every budget! Over 70 Million Stock Photos, Vectors, Videos, and Music Tracks Find everything you need for your creative projects. Download instantly. Shutterstock goes wherever you go. Search for images anywhere using our award-winning iPad®, iPhone®, and Android® apps. Functional enough to use alone, beautiful enough to show off to clients. Great stories start here. Discover over 100 million pieces of amazing content.


popup monkey PopUp Monkey can help you increase sales conversions! Get The Best Lightbox Pop-Up System Available Online Today!.. Don't Monkey Around With PopUps That Take Ages To Install, Break Under Pressure Or Simply Don't Work When You Need Them Too...Nothing To Install! Works Everywhere! Video Based PopUps! Graphic Based PopUps! SWF Flash PopUps! Timer Based Options!


traffic travis Traffic Travis is a solid, yet basic, SEO analysis tool. It is a good choice for small businesses or bloggers beginning to optimize their website and increase page rankings. Traffic Travis is an online SEO tool that provides a basic SEO toolkit for managing your website's search engine optimization. It has strength in analysis and reporting, but is not as strong in some other SEO areas. Traffic Travis links with Google AdWords to bring you keyword information directly from Google.


Send traffic to your money machine

When you complete online money machine only thing you can do is to send a lot of targeted visitors to you web pages that means to your online money making machine and count money coming into your pocket. We recommend Bing ads and RTX platform. Signup is FREE but when you join Bing ads you can find on the net coupon and receive $50 bonus for starting advertising. For RTX you need $500 deposiit and you will use that money for advertising. If you spend $500 in first month on RTX you will get $50 bonus for advertising. RTX platform have very good and cheap traffic.

bing ads    rtx platform


Podelite ovu stranicu sa prijateljima!

Kontaktirajte me za više informacija

web dizajn potpis
 
prijavi se
content samurai video creatorWondershare  Video Converter Pro for Macpromo video creatorConvert PDF to Any MS Office Filedoodly video creator
 
 

   Izjava |  O meni |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Kampanje |  Oglas |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.