zarada internetom affiliate marketing
 

O nama

 
   
Digitib čine stvarne osobe, koje su posvećene svom poslu, profesionalno orjentisane na građenje karijere na temelju svojih sposobnosti i kreativnosti. Komunikativne i uvek spremne da odgovore na vaša pitanja i priteknu u pomoć kada je to najpotrebnije, neće vas ostaviti same u svetu Interneta. Ovde bih iskoristio priliku da vas zamolim za sve vrste komentara, sugestija, predloga, otkrivenih grešaka ... Slobodno nas kontaktirajte da uspostavimo vezu i izađemo vam u susret koliko god to bude u našoj moći!

CEO Ivica Bacanin RS, Serbia Located

ivica profil photosOsnivač i pokretač ove ideje, to jest ja. Oženjen sam i otac sam jedne devojčice. Profesionalno sam diplomirani inženjer elektronike i specijalista automatizacije procesa u industriji. Učestvovao sam u realizaciji mnogih projekata, a neki od njih spadaju i u ekstremni inženjering. Ovde možete pogledati moje profesionalne reference.
Za Internet sam počeo da se interesujem, praktično kada je postalo nemoguće bilo šta saznati bez Google-a. Fasciniran jednostavnošću pristupa mnoštvu informacija, nije bilo teško zaključiti kakva snaga leži u tom mediju. Može se reći da već godinama proučavam tehnike zarađivanja na Internetu i stekao sam solidno znanje, koje želim da podelim sa Vama.

Content Creator Nensi Smile UK, London Located

nevena profil photosNensi je profesor engleskog jezika, ili sada već, što bi rekli - master i osoba je zadužena za sve vrste generisanja sadržaja, kao jednog od najvažnijih segmenata online poslovanja.
Mlada, obrazovana i dinamična osoba spremna da bez obzira na temu koju izaberete izađe u susret i pomogne oko kreiranja sadržaja i mnogih drugih kreativnih detalja potrebnih za vaše buduće web sajtove i kampanje.
Na ovim stranicama možete pogledati web sajt - blog - koji Nensi samostalno razvija, kao svoju referencu u oblasti, kojom želi da se bavi - 99 Dating Tips 4 Women

Konkurs za priključenje digitib timu - specijalna ponuda !

konkurs profil photosAko vas zanima ova ideja poslovanja na internetu, smatrate se sposobnom i kreativnom osobom, možete nam se predstaviti i kontaktirati za vaš angažman u okviru digitib tima. Trenutno važi specijalna ponuda i ona će važiti ograničeno vreme, tako da požurite i ne propustite jedinstvenu priliku. Ponuda je u stvari da za zajednički račun sa Digitibom radite na nekom od naših profitabilnih blogova ili online mašina za generisanje profita. Pošto je broj mesta i naši kapaciteti ograničeni, molimo vas da nas kontaktirate samo ako ste ozbiljni i spremni da se angažujete i opravdate pruženu priliku. Vaš zadatak bi bio da u saradnji sa nama i uz našu pomoć pratite uputstva i praktično sebi i nama donosite profit. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte nas email porukom da se dogovorimo oko detalja.


Moji kontakti

Budite slobodni da me kontaktirate Email-om za više informacija. Možete poslati i poruku sa željom da zakažemo razgovor preko SKYPE-a, jer možemo razmotriti različite oblike saradnje i razmene iskustava.

potpis

 
 
         
 

   Izjava |  O nama |  Privatnost |  Pravila |  6 Koraka |  Baza znanja |  Tenergy |  Oglas |  Kontakt

Vaš Internet Partner © Digitib od 2010.